tisdag 26 juni 2012

Ändringar i schemat


Igår när vi var på gymnastiken med Matilde kom sekreteraren in och frågade om vi kunde komma med Clara till nästa pass, så så fort Matilde var klar var det bara att susa hem och byta bebis och åka tillbaka igen. Det var ju bra att det blev en lucka, eftersom Clara bara var inbokad på ett pass den här veckan. Eventuellt blir det en tid ledig för henne på torsdag också.

Ikväll är det sista träffen med fotoklubben innan sommaruppehållet, men en och annan utflykt kan det nog tänkas bli ändå.
Imorgon kväll ska jag och chefens tonåriga kusinbarn leka fotograf och modell i chefens trädgård, men det kommer INTE att bli riktigt samma typ av bilder som i lördags ;o)

Sen upptäckte jag av en slump att damernas italienska mästerskap i beachvolley äger rum här i byn i helgen. Jag blir så trött på den här kommunen... På hemsidan har evenemangskalendern inte uppdaterats sen i slutet av förra sommaren, alla evenemang från förra året står fortfarande kvar... Sen klagar dom på att det inte kommer nåt folk när dom arrangerar något???

3 kommentarer:

  1. Meningslöst med hemsidor som inte uppdateras:(

    SvaraRadera
  2. Tur att ni bor så pass nära sjukgymnasten nu att ni kan svischa hem lite snabbt och bara byta bebis!

    SvaraRadera
  3. Jättebra att ni får hjälp med fysioterapi. På många bitar är Sicilien och Krabi lika dvs ligger långt efter Sverige. Hade ni bott här så hade hjälpen inte funnits så nära. Då hade ni fått åka till Phuket varje gång. Så skönt att ni kan åka hem och "byta barn".

    SvaraRadera