lördag 23 juni 2012

Förvirrat på gymnastiken


Eftersom både Matilde och Clara fick komma på gymnastik häromdagen var det lite oklart huruvida Clara skulle gå på gymnastik idag. Eftersom vi inget hört ringde Peppe dit vid halv tio för att fråga (jo, han kunde ju ha ringt liiite tidigare, eftersom den eventuella tiden i så fall var bokad till 10.15)... 
Jodå, vi skulle komma på gymnastiken. Med Matilde.
Matilde? sa jag när Peppe ringde mig för att meddela. Ja, Matilde sa han.
Okej, här satt ju jag och hade tagit det lugnt och skönt hela morgonen... var varken tvättad eller påklädd... Det blev en jädrans fart här, fick ringt till svärmor som var på väg in i duschen men fick hoppa ut igen och komma hit fort som attan för att passa Clara. 
In i bilen med Matilde och iväg. Vi kom precis i tid. Väl inne i gymnastikrummet blev jag först lite förvånad att det var G som mötte upp, Claras sjukgymnast. När vi sedan klätt av Matilde i bara mässingen blöjan och G började värma upp henne sa hon: Det känns som att hon blivit mindre sen sist, fast det kanske är för att hon ser större ut när hon ligger bredvid den lilla.

-Men det här ÄR den lilla!!
Hoppsan, det var visst Clara som skulle haft gymnastik i alla fall. Sekreteraren hade skrivit fel tydligen..

Jaja... Clara hade tur och fick en lugn och skön förmiddag hemma medans Matilde fick kämpa och svettas och bli skitförbannad :o)

5 kommentarer:

 1. Lkivet är uderbart! Allt går inte som det ska!

  SvaraRadera
 2. Liiiite rörigt blir det ibland. :)

  SvaraRadera
 3. Aj då, inget är glasklart här i livet!

  SvaraRadera
 4. Då kan ju Matilde skryta med att hon är mer vältränad än sin syster! :D

  SvaraRadera
 5. Hoppsan jag skulle nog också ha blivit arg med denna röra :-))

  SvaraRadera