söndag 24 juni 2012

Modellfotografering

Igår var jag på vift med fotoklubben igen (jag vet, ett väldigt spring på mig just nu). Meningen var att vi skulle fota några modeller i byn Forza D´agro. Det kunde ju vara kul tänkte jag, vi har en medlem som är mycket duktig på att "dirigera" och det kunde säkert ha blivit en och annan fin bild. I sista stund blev det dock ändrat och fotograferingen skulle istället äga rum runt poolen i en hotellträdgård. Unga tjejer i baddräkt har väl aldrig riktigt varit mitt favoritmotiv, så det blev nästan bara ansiktsbilder för min del, men det var ganska kul ändå eftersom det fanns reflexskärmar och annat kul att experimentera med.

7 kommentarer:

 1. Nej, unga tjejer vid pool känns så där men dina ansiktsbilder blev väldigt fina! Säger lite mer...

  SvaraRadera
 2. Du är en otroligt duktig fotograf, som trots att det inte är dina favoritmotiv, lyckas få fram sådana här fina foton!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 3. För att inte gilla motiven så blir det ju fina bilder i alla fall:)
  Jag kikar in här på din blogg och vill säga att jag gillar både den och dina foton.
  Kul att få besöka andra bloggare, även om man inte känner varandra.

  Tack för titten!

  SvaraRadera
 4. Väldigt fina bilder blev det trots det du känner för motiven!

  SvaraRadera
 5. Vad kul ni verkar ha på din fotoklubb. Det ordnas ju en hel del spännande uppgifter. Av modellbilderna tycker jag mest om den femte bilden -den på tjejen i vattnet. Den har ett vackert ljus och så är det något med blicken som gör den spännande. Den sista bilden är också cool.

  SvaraRadera
 6. många fina bilder, kul med fotoklubben

  SvaraRadera
 7. Bikinitjejer vid poolen kanske inte är det optimala men du gjorde helt klart det bästa av situationen. Finfina bilder!

  SvaraRadera