fredag 31 augusti 2012

Ett steg framåt och två tillbaka?

Sneak peak

Såpbubblor
Bröllopsfixandet går framåt... Klänning är inköpt, möte med cateringgubben avklarat, ringarna är beställda, Peppes och barnens kläder är klara (tror jag, har inte provat tjejernas klänningar och dom ser ärligt talat en aning stora ut..). Alla papper är klara och frisör och smink är bokat.
Kvar att fixa är skor och underkläder till mig, val av tårta (trodde cateringen tog hand om det men så var det inte) och val av blommor...

Och så har vi ett litet aber... Tack vare google translate kan jag inte berätta några detaljer, men sångaren som skulle komma har hoppat av... Drygt 2 veckor innan... Har kontaktat mitt förstahandsval som jag aldrig ringde för att sångaren som skulle komma erbjöd sig eftersom han är vän med Peppe sedan barnsben... Tyvärr är förstahandsvalet eventuellt redan bokad, han väntar definitivt besked nu i dagarna....  Inte så konstigt... bra musiker är sällan lediga en lördagskväll med bara 2 veckors varsel...

Fans jävla skit så irriterad jag är...

6 kommentarer:

 1. Nej vad tråkigt :(
  Vi råkade ut för nästan samma sak, den personen som skulle sjunga i kyrkan hoppade av i sista minuten...
  Vi hade tur och kunde lösa det med bandet som spelade på festen på kvällen, de fick komma tidigare och vara med redan i kyrkan :)
  Hoppas det löser sig! Kram!

  SvaraRadera
 2. Glöm inte att andas Helena!

  Kram på dig och hoppas allting löser sig.

  SvaraRadera
 3. Oj, mycket att stå i! Lycka till och hoppas allt löser sig till det bästa.

  SvaraRadera
 4. Oj då det var inte bra! På min systers bröllop sjöng hennes bästa vän som har en underbar röst. Men alla har ju inte en sångare som är ledig. Hoppas det ordnar sig ändå!

  SvaraRadera
 5. Men oj vad spännande och mycket du har att fixa med .

  Hoppas du hinner njuta av en mysig fredag .
  Kram

  SvaraRadera
 6. Oj vad ni varit flitiga! Allt kommer säkert att bli jättebra oavsett hur det går med sång och underhållning.

  SvaraRadera