lördag 11 augusti 2012

Familjen är samlad.

Igår fick äntligen Clara och Peppe komma hem, och inte tog det precis hela dagen att bli klar med alla papper heller som det gjorde förra gången. Förra gången lämnade vi avdelningen vid nio på kvällen men igår var dom redan hemma vid ett, och då hade dom stannat både hos farmor och faster på vägen.

Clara har en sorts epliepsi som är en följd av att hon bland annat saknar corpus callosum. Tydligen är det en botbar form och med den medicin hon tar nu ska tydligen risken för nya anfall försvinna med tiden. Det låter ju bra, vi får hoppas att det är så. Om jag har förstått det rätt (genom att googla lite) så orsakades epilepsin av den infektion i hjärnan som Clara hade för ett tag sedan...

Dosen har ökats från 65 mg 3 gånger om dagen till 70 mg morgon och lunch och 80 mg på kvällen.

4 kommentarer:

 1. Men det låter väl ändå ganska så positivt. Hoppas att medicinen ska hjälpa.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ni fått klart för er vad det är och jag hoppas medicineringen ska göra så att hon slipper fler anfall! Härligt att ni är samlade alla igen!

  SvaraRadera
 3. Kära nån! Har hon varit sjuk igen? Det var ett tag sedan jag läste din blog så jag får läsa på lite. Men förstår att det även vankas bröllop?! Spännande!!! Men framförallt skönt att Clara verkar må bra igen och får hjälp med medicin. Håller VERKLIGEN tummarna för att epilepsin försvinner helt!

  SvaraRadera
 4. Charlotta Colliander Golding24 september 2012 14:29

  Så skönt att få veta vad felet var! :)

  Grattis till bröllopet också - vilka fina bilder. Hör gärna av dig om du har lust. Vet att jag inte är världsbäst på att läsa mina vänners bloggar men det vore kul iallafall.

  SvaraRadera