fredag 2 november 2012

En liten tur till Messina... igen...


Häromdagen var vi i Messina igen, den här gången för ett ultraljud på huvudet. Det gick inget vidare eftersom bådas fontaneller nästan stängt sig vid det här laget och då ser man inte mycket med ultraljud.
Hädanefter ska tjejerna följas av en läkare på neurokirurgen som vi fick träffa en snabbis. Han läste igenom alla papper och "snackade" lite med tjejerna och det blev bestämt att i början av det nya året ska båda göra en magnetröntgen och sen ska vi träffa läkaren igen efter det. 


Nästa vecka har vi ett gäng kontroller igen, men sen lugnar det ner sig för ett tag.
Annars har det varit en ganska lugn vecka. Vi har inte kommit ut på en enda längre promenad, för antingen har vi varit iväg nånstans eller så har det varit tråkväder, men idag är det strålande sol så jag hoppas att vi kommer iväg på en rejäl tur. Det är ju en himla massa tider som ska passas och vissa som somnar då och då som man inte vill väcka osv osv ;)

4 kommentarer:

 1. vad skönt att hålla sig till en doktor och jag hoppas att allt ser bra ut .

  Jag kan förstå att det inte är lätt att synka 2 barn när man ska gå någonstans . Och vissa veckor har man en massa att passa och kommer inte alls iväg ut . Jag har fått aldeles för lite riktig motion denna veckan .

  Hoppas ni får en fin fredag och skön helg .
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men åhh vilken härlig bild.....Clara kör bil som en galning och Matilde sitter bredvid och svär;)))

  SvaraRadera
 3. Så många besök ni är på men samtidigt så är det bra att de har ordentlig koll på tjejerna!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild, jag tycker det ser ut som de sittdansar till någon av sina favoritlåtar! :D

  SvaraRadera