torsdag 31 januari 2013

LäkarbesökBarnens läkare är nog så disponibel som en läkare någonsin kan bli (ska kanske tilläggas att hon är det mot oss och en handfull andra familjer, där barnen haft stora hälsoproblem, i vanliga fall gör hon inte hembesök).  Peppe ringde strax innan lunch och sa att Clara mår dåligt. Jag är där om en timme ungefär, sa läkaren. Inga frågor om symptom, vad som verkar vara fel, om hon har feber... Bara - "Jag kommer".  
Hon kollade öronen, halsen, magen, klämde lite här och där, tog tempen... (ingen feber) och hon är ganska säker på att det är vaccinet som gör att hon mår dåligt. Hon sa att just det här vaccinet är det som brukar ge värst symptom efteråt.  Inget annat att göra något åt än att vänta ut det och ge barnalvedon under tiden, särskilt till natten så att hon får sova ordentligt... Ingen gymnastik imorgon heller, oavsett om hon piggnar till eller ej.
Ps: Jag har lagt till en ruta en bit ner i menyn där man kan skriva in sin mailadress för att få reda på när bloggen uppdaterats.

4 kommentarer:

 1. Så skönt med en så flexibel och lättillgänglig läkare! Hoppas Clara piggnar till på direkten!

  SvaraRadera
 2. Underbart med en sådan läkare. ....Skönt att slippa oroa sig!

  SvaraRadera
 3. Det kallar jag fin service! Här får man vara glad om man får träffa en läkare... Hoppas Clara är sitt pigga jag snart igen!

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni har en så bra läkare. Jag hoppas att hon mår bättre nu.

  SvaraRadera