onsdag 6 februari 2013

Äta yoghurt...

Yoghurt-kladd....

Yoghurt-kladd...
Det är inte bara barnen som ser ut såhär efter att dom har ätit yoghurt... Det gör även bordet, barnstolarna och golvet... och ibland mamman också...

Det har varit lite si och så med sömnen den senaste veckan. Clara har fått en tand i överkäken, och Matilde hade sin första tand på gång trodde vi, men efter en ganska sömnlös natt i natt ser man minsann att båda framtänderna nertill är på väg att kika fram... Inte konstigt att hon var grinig...

Vi har bokat tid hos ögonläkaren och fått tid den 9:e april eftersom Matildes ena öga har börjat sticka iväg åt ena hållet då och då... Lika bra att kolla upp det så fort som möjligt, om det nu är något som man kan göra något åt. Vi bokade tid åt båda. Lika bra att få kollat båda två när vi ändå är där liksom.

Clara tar sig numera runt hela lekhagen hållandes i "räcket" med bara en hand och Matilde lärde sig att resa sig upp själv för några dagar sedan...4 kommentarer:

 1. Tur att jag kommit ifrån det där stadiet, jag som äter yoghurt varje dag.;0)Det är ju intressant hur det kan hamna i håret!
  Tror ni kommer att få springa en hel del efter tjejerna när de börjar kunna röra sig lite mer fritt. Fast det är bra, då håller ni er igång!

  SvaraRadera
 2. Det är bara att hoppas på att inte båda två bli klätterapor! Det är så roligt att se hur det går framåt hela tiden. Och Clara som visst skulle bli nån grönsak... tur att inte hon tyckte det! ;)

  SvaraRadera
 3. Gud vilka sötnosar! Jag fick en riktig flashback angående mat överallt.. Haha, tur att det går över ;)

  Roligt att läsa lite mer om tjejerna och ert liv!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fina era tjejer är! Håller med. Lika bra att kolla det direkt i stället för att vänta. Vet att vi hamnade hos ögonläkaren med alla våra tre...

  SvaraRadera