måndag 25 mars 2013

Sjukstuga
Här har vi haft sjukstuga i mer än en vecka nu. Det började i söndags kväll förra veckan, då Clara blev snorig och hostig, på måndagskvällen började jag och Matilde också bli snoriga och hostiga. Vi har inte direkt haft någon feber, men varit väldigt hängiga och hostan hänger fortfarande i.
Tjejerna har såklart fått vara hemma från gymnastiken och vi håller dom hemma idag också eftersom dom inte riktigt är på topp ännu.
På sätt och vis är det bra timing, eftersom vi ska läggas in på sjukhuset i Messina nästa vecka för magnetröntgen, och hade dom varit sjuka då hade vi fått skjuta upp det.
Det börjar bli dags att planera vad vi ska ha med oss, och kanske börja packa lite. På sjukhuset fungerar det så att man får välja om man vill ha mat till barnet eller till föräldern. Man får inte mat till båda. Eftersom det inte finns någon restaurang på området så väljer vi att få mat till oss vuxna och ta med oss till barnen... Det kommer att bli en hel del packning med kläder, blöjor, lite leksaker och allt vi behöver för att ordna tjejernas måltider...
Vi kommer inte ens att få plats med allt i bilen, så jag får göra iordning 2 packningar. Det som vi kommer att behöva under första dagen som vi tar med oss, och resten kommer barnens faster och farbror med på kvällen när det är besökstid...


Ps. I menyn till höger finns en liten ruta där man kan lägga till sin email-adress, så får man meddelande när bloggen har uppdaterats.4 kommentarer:

 1. Det verkar ju lite krångligare att ligga på sjukhus när man måste tänka på maten. Ska ni vara där hela veckan eller bara ett par dagar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det bara blir 3 dagar, det kan väl räcka.

   Radera
 2. Hoppas ni alla kryar på ar ordentligt innan det är dags att åka till sjukhuset!

  SvaraRadera
 3. Oj då, det var inte det lättaste! Skönt i alla fall att ni kan få hjälp av släktingar med transport av saker och annat.

  SvaraRadera