måndag 10 juni 2013

Det var sista gången...

Skorpan

Loppan campar

Loppan åker kundvagn... Synd att man inte fick ta med sig vagnen  från butiken...

Lunch på Old Wild West. Gott med en rejäl köttbit!

Vi shoppade så mycket att barnen inte fick plats... ;)

... barnen fick följa med och shoppa. Ja maken också för den delen! Jösses vilken stress! Inte nog med att Loppan vägrade sitta i vagnen precis hela dagen så tar det ju sån himla tid när man måste göra avbrott för blöjbyten och matningar hela tiden...  Eftersom vi har ganska långt till köpcentret (ca 1 timme med bil) så blir det ju ganska koncentrerad shopping och man kan inte riktigt åka fram och tillbaka lite hur som helst...

När vi väl lyckades få Loppan att somna i vagnen var Skorpan jättepigg och tyckte att syrran var skittråkig som låg och sov bredvid, så det blev ingen lång stund som friden varade...

I stora sportaffären fick Loppan leka i ett tält. Hon trivdes bra där. Det var nästan så att vi funderade på att lämna henne där och hämta henne när vi var klara ;)
Kära maken skötte sig iofs ovanligt bra, och gnällde nästan ingenting när jag smet ut och in ur butiker medans han desperat försökte roa dom små trollen.... Men nästa gång åker jag själv!!
3 kommentarer:

  1. Definitivt lugnare att handla själv! :)

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där... Brukar försöka parkera familjen på ett fik eller lekrum och sen springa själv. Går så mycket snabbare då!

    SvaraRadera
  3. När det ska storhandlas är det jag som gnäller och sambon flänger runt och stoppar allt möjligt i kundvagnen. Usch, storhandla är inte min grej.. men Ullared är desto roligare ;)

    SvaraRadera