onsdag 28 augusti 2013

Dags för förändring!


Under sommaren blir det lätt att man fuskar med allt sånt där som får en att må bra. Det är för varmt för att gå på promenader, man slarvar med ordentlig matlagning, man dricker mer läsk och äter mer glass och annat onyttigt. Det är verkligen dags att det blir en ändring på det nu. Senast i förra veckan var det en dam jag inte känner som sa grattis för att hon trodde att jag var gravid.... Det känns INTE särskilt bra, så nu måste jag ta tag i mig själv.
Redan i morse gick jag ut en sväng med flickorna. Det blev absolut ingen lång promenad för det var ganska varmt och otroligt fuktigt i luften, men det är en början i alla fall. Från och med idag blir det fler promenader, mindre läsk och glass/godis och något mindre matportioner. Är det gott så är det ju så lätt att man tar lite till bara för att, inte för att man behöver.
På måndag ska jag börja sätta upp mål i runkeeper på hur många kilometer jag ska gå under en vecka också. Det är en morot som fungerar bra för mig.10 kommentarer:

 1. Runkeeper funkar också bra som trigger för mig. Satte dock upp ett mål, realistiskt, i januari, sen sprang jag in i kärleken och nu får jag svårt att nå det målet. Haha. Men jag blir peppad när jag ser resultaten i Runkeeper i alla fall.

  Här har jag lagt på mig 6 kg i sommar och innan dess var det omkring 3-4 kg som behövdes bort... Jag har att göra nu...

  SvaraRadera
 2. Ja mycket slarv har det blivit . Har också fått frågan om jag är gravid :) . Det känns ju sådär när man inte är det . Men vi får väl ta nya tag ihop och hoppas på att vi ser lite slankare ut snart :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du har två veckor på dig ;)
  Du kan inte ana vad vi ska äta mycket och gott när jag kommer ner och hälsar på.
  Hahahaha

  SvaraRadera
 4. Samma här! Vi har inte tränat, och så mer öl och vin... Dags för skärpning snart ;)

  SvaraRadera
 5. Huvudsaken är ju att man inser att man bör göra något för att hjälpa sig själv. Svårt att komma igång men när du sedan väl igång så ska du se att det känns bättre :)

  Kämpa på!

  SvaraRadera
 6. Ja du verkligen inte ensam om att försöka göra en nystart.
  Har visserligen runt efter den vita lilla bollen med klubban men alla extra glas vin och grillat har satt sina spår.
  Vilka fina kvinno porträtt du visar tidigare!

  SvaraRadera
 7. Jag har minskat ca. 17 kg. bara genom att minska matintaget och öldrickandet. Äter allt även kakor och glass men mycket mindre av allt ting.

  SvaraRadera
 8. Alltid bra att sätta upp mål! Lycka till med dina!!

  SvaraRadera
 9. Ja, nu är det nya friska tag som gäller!

  Vilken fantastisk vacker bild du tagit.

  SvaraRadera
 10. Vi är nog rätt många som känner igen sig i att mycket har slappat till sig över sommaren:)
  Håller tummarna för att du hittar tiden för dina promenader. Sen kan man ju även köra enkla träningspass hemma som är minst lika effektivt, när det inte går att lämna barnen.

  Kram Åsa

  SvaraRadera