tisdag 27 augusti 2013

Här ska läsas!


Min kusin som är här och hälsar på tillsammans med mina bägge mostrar hade köpt fina böcker till barnen. Inga böcker dom får sitta och titta i själva ännu på ett tag, vi såg ju hur det gick sist Matilde fick tag i en "riktig" bok ;)
Däremot kan det nog börja bli dags för godnattsaga. Hittills har nattningarna varit otroligt smidiga. När tjejerna är trötta börjar dom klaga, då har det bara varit att pussa godnatt, bära in dom i sängen, ge nappen och gosedjuret och gå därifrån så har dom somnat nästan på studs. Sedan någon vecka tillbaka vill Matilde att man är kvar i sovrummet med henne och det tar en stund innan hon kommer till ro, så ikväll ska jag börja läsa för henne, så får vi se om hon kanske kommer till ro lite fortare.7 kommentarer:

 1. Böcker är rikedom, visst kan lotta cykla var en favvis är i fjol sommar :-D KRAM!

  SvaraRadera
 2. Ja håll i böckerna. Hihi.

  Jag försökte få upp ögonen för läsning för mina barn från de var små. Nä, de har aldrig gillat böcker och jag som ÄLSKAR att läsa. Jag hoppas att dina tjejer kommer älska böckerna.

  Pratar du svenska med dem dagligen?

  SvaraRadera
 3. Vilka fina böcker! Lotta-boken och Nils Karlsson Pyssling vet jag att vi hade hemma när jag och syrran var små.

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att barnen somnar så lätt! Ja för Guds skull håll i böckerna;)

  SvaraRadera
 5. Vilka trevliga böcker till barnen. Kommer säkert att läsas många gånger...

  SvaraRadera
 6. Så skoj att du har sett liknande fat, tyvärr såg jag inte tillverkaren pga otydligastämplar, men ska hålla utkik på loppisar å liknande efter mer porslin av samma slag :-D Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 7. Bra att börja tidigt med böcker....Lilla B är nästan född på bibblan och hon plöjer igenom bok efter bok och har ett fantastiskt ordförråd:) (Lotta kan cykla var storfavorit här.)

  SvaraRadera