torsdag 5 september 2013

Den nya generationenHäromdagen kom det ett litet paket med 4 nappar som vi fått äran att testa. Det är en ny sorts napp som heter Denty - Den nya generationens napp.
Napparna är framtagna av en numera pensionerad tandläkare som lagt allt fokus på att motverka problem med tänderna som senare i livet måste korrigeras med tandställning.
Nappen finns i två varianter.  Denty Genuin är för barn upp till 4 månader och har en tunn och mjuk sugdel som minskar risken för öppet bett.
Denty Futura är för äldre barn och har en ganska speciell form som ska hjälpa till så att tungan ligger på ett naturligt sätt i munnen. Den motverkar också att bettet blir snett.

Så vad tycker tjejerna då?
Genuin gick hem direkt, då formen är ganska lik formen på napparna dom redan hade. Nu använder tjejerna visserligen inte napp så mycket, nästan bara när dom ska sova och om dom är ledsna, men nu har dom fått ha napparna lite mera för att vi skulle se hur dom reagerade.
Futura tyckte dom var lite konstig först. Formen är ju helt annorlunda än vad dom är vana vid, så det har varit mycket vända och vrida i munnen, ta ut och titta, in i munnen igen, vända och vrida :) Nu börjar dom dock vänja sig även vid den och jag tror att dom kommer att gilla den mer än dom andra napparna när dom väl har vant sig vid den annorlunda formen.

3 kommentarer:

  1. Smart med en napp som är bra för tänderna! Nu har jag bara haft en nappunge. Men det räckte ... få se hur det går med Ingrid och fingrarna istället ;)

    SvaraRadera
  2. Verkligen smart! Nomi ska bara ha runda nappar, tokvägrar alla våra andra försök och förslag :)

    SvaraRadera
  3. Men såå bra & vilka fina foto på sötistjejerna/Kram

    SvaraRadera