torsdag 3 oktober 2013

Liten milstolpeIgår när vi gick hem till Peppes chef för att ge henne en inbjudan till tjejernas födelsedagskalas passade Matilde på att skaffa sig sitt allra första skrapsår på knät. Väldigt litet, men ändå ;) Det lär väl bli ganska många fler. Något plåster ville hon dock inte ha.
Hon blev också alldeles skitförbannad för att hon inte fick hoppa ner i poolen och vrålade så det hördes över hela bygden.
Hon är charmig, det lilla trollet ;)

Idag är det fysioterapi på morgonen och på eftermiddagen åker jag och min morbror till ikea. Tjejerna behöver täcken... Förra vintern använde vi sovpåsar (fantastisk uppfinning) men nu är tjejerna för stora och får inte plats längre...


7 kommentarer:

 1. Sovpåsar lät smart, är det som sovsäckar ungefär? Isf kan jag tipsa o matt det finns barnsovsäckar! Mina barn använder det i stugan bla. Då behöver jag itne vara rädd att de ska sparka av sig täcket å bli kalla under natten. KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite som sovsäck, men upptill är det mer som ett linne liksom, så att man har armarna fria men axlarna täckta. Jättepraktiskt till små barn.

   Radera
 2. Ja, fler skrapsår lär det garanterat bli. :) Vet ju av egen erfarenhet hur många ärr man har på knän och ben. Hihi.

  SvaraRadera
 3. Stackars! Kommer ihåg Emmas första skrapsår.. Första dagen på sommarlovet när hon var drygt 16 månader ;) ett pyttelitet.. Måste varit ett trauma för mig eftersom jag kommer ihåg så väl ;)

  SvaraRadera
 4. Hon har en cool attityd den där lilla tjejen! Klart man ska illvråla när man inte få hoppa i poolen! ;) Tänkte hon hoppa i med klänningen på?

  SvaraRadera
 5. Allting är ju en första gång :). Å min tjej skulle också bli arg om hon inte fick bada, haha.

  SvaraRadera