tisdag 31 december 2013

Julen
Julaftonen firades hemma hos barnens farmor och farfar tillsammans med faster och farbror samt pappans faster, farbror och kusin med familj. Julen här på Sicilien känns inte så väldigt julig, eller egentligen inte julig alls, men jag har vant mig nu... När barnen hade ätit sin middag fick dom öppna sina julklappar innan vi vuxna satte oss till bords.  Vi hade köpt 4 julklappar, två var att öppna, och sen fick dom några paket av in faster också.
Precis som förra året så var det väl pappret som var roligast, i alla fall för Clara. Matilde älskar mobiltelefoner och blir topp tunnor rasande när hon inte får leka med våra, så nu har hon fått en egen från fisher price. Det blev lyckat, hon tittade inte ens åt dom andra presenterna :)

Juldagen blev en katastrof... Barnen kom såklart i säng sent kvällen innan, men vaknade samma tid som vanligt på morgonen och när det egentligen var dags för deras middagsvila åkte vi iväg till Peppes faster för att äta jullunch... En lunch som varade till kl 5 på eftermiddagen med trötta och ganska griniga barn...

Nu har barnen precis kommit in i "rätt" rytm igen och då är det såklart nyår och samma visa igen... Nåja...2 kommentarer:

  1. Här är tiderna upp och ner, men jag har resignerat och sagt att vi tar tag i det i övermorgon och justerar till det så det inte blir en chock då dgis börjar igen... Kram och ett gott slut <3

    SvaraRadera
  2. Matilde är en riktigt bestämd liten tjej har jag förstått! :)

    SvaraRadera