onsdag 30 juli 2014

Nu blev det ljust
Igår var elektrikern här och installerade lampor på nya uteplatsen. Vi kopplad så att det är olika strömbrytare för olika lampor, för till vardags behöver vi ju inte ha allt det där tänt, då räcker det med den gamla vanliga vid dörren :)
Men det är ju bra att man nu kan se vad man äter när vi äter utomhus ;)

Det har lovats regn idag och det ser faktiskt ut som att det kanske kan bli så. Hoppas det inte blir för kraftigt bara... Marken är snustorr, det har knappt regnat något alls i vinter och defintivt inget dom senaste månaderna...

Igår var det två veckor kvar tills moster med familj kommer och imorgon är det två veckor kvar tills mamma kommer.... Börjar bli dags att sätta fart med att göra iordning på övervåningen tror jag...

5 kommentarer:

 1. Tack för besöket Helena!
  Väldigt roligt att du är tillbaka på bloggen. Roligt att se hur stora flickorna har blivit.
  Tänkte på er många gånger under den sista tiden av dotterns graviditet. Hon hade det lite besvärligt med högt blodtryck och en överhängande havandesskapsförgifting och fick sättas igång några veckor för tidigt så att värdena inte skulle bli akut dåliga. När jag var som mest orolig tänkte jag på allt du och dina flickor har fått gå genom. Kände att Annas trassel var ringa jämfört med detta.
  Nu gick allt bra och vi hoppas att lilla familjen får åka hem idag då dotterns värden börjar stabilisera sig och den lille mår som en prins!
  Ha det gott söderut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så jobbigt för henne och för er. Glad att allt gick bra! <3

   Radera
 2. Så bra det blev med belysningen för visst är det skönt att kunna se vad man äter. Kan tänka mig att ni sitter ute många mörka och varma kvällar.

  SvaraRadera
 3. Det ser verkligen jättemysigt ut! Den belysningen kommer ni säkert att ha mycket nytta av. Sitta ute och äta när det är varma fina kvällar är ju bara hur mysigt som helst och något som vi i Sverige sällan får uppleva.
  Hoppas nu att ni får en lugn livgivande regn idag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Det blir ju görbra. Ser riktigt mysigt ut. Du får lova oss en härlig sitta-ute-och-äta bild sen också ;)
  Det skulle vara jätteroligt att hälsa på dig nångång :)
  Kram

  SvaraRadera