söndag 3 augusti 2014

Vem är du?Ni som läser här då och då vet ju en hel del om mig och tjejerna, men jag vet inte så mycket om er, med några få undantag. Så nu får ni jättegärna berätta lite om er själva. Länka gärna om ni har en egen blogg eller hemsida :)

19 kommentarer:

 1. Vem jag är? Det vet du;))
  Kram susan

  SvaraRadera
 2. Får man svara i mejl?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart man får, adressen finns i menyn till höger, nästan längst upp.

   Radera
 3. Jag tittar in titt som tätt och läser ;) mamma, lärarstudent, gravid, fru boende i strax utanför Sthlm ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har problem med att kommentera hos dig igen Cissi... Ibland går det men oftast inte... :( Det är så med flera andra bloggar på blogg.se också...

   Radera
 4. Jag tror att du vet vem jag är och jag är den samma ;-)

  SvaraRadera
 5. Diana heter jag och har smygläst bloggen under lång tid nu. Härligt att du är tillbaka!

  SvaraRadera
 6. Hon med Higgins du vet...;-)

  SvaraRadera
 7. Tjej på 45 med 3 numera utflugna döttrar.
  Bor i Halmstad och jobbar inom barnomsorgen :)

  SvaraRadera
 8. Norrländska, strax 54 och mamma till två 31-åringar samt mormor till Dylan 2,5 år. Maken och jag köpte 2008 ett litet "townhouse" i Caccamo. Huset var då obeboeligt så det renoveras allt eftersom. Sedan semestern 2002 i Giardini Naxos älskar vi Italien och i synnerhet Sicilien. Jag har varit lärare men Fibromyalgin har medfört att jag inte kunnat arbeta på många år. Vi åker ner till Caccamo i slutet av september och längtar som vanligt väldigt mycket. Solen, värmen och ljuset gör mycket för humörnedsättande värk så jag hoppas kunna tillbringa mycket mer tid framöver i huset. Har läst din blogg flera år. Tycker det är härligt att se hur fint dina tjejer utvecklas :- )

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Jag heter Marie och bor på västkusten utanför Göteborg. Eget företag inom fastigheter. Har man och tre utflugna barn.
  Läste länge italienska. Det var innan jag kände att jag kan inte lära mig mer. Det tog stopp. Tror man måste bo i landet för att lära sig ett språk. Åtminstone i min ålder :)
  Jag äskar fortfarande Italien och tror jag hittade din blogg pga av detta.
  Blev genast "fast" och började läsa från början och blev så glad när ni fick era båda små flickor! Nu är jag en trogen följslagare! Säger som Lena ovan att det är underbart att läsa om er och hur flickorna utvecklas!
  Önskar er all lycka!
  Marie

  SvaraRadera
 10. Ja nu läser du ju inne hos mig så du vet säkert redan det mesta. Bor i Östergötland, 30 +, fyra barn, sjuksköterska, fru, syster och ÄLSKAR fotografering, magiska solnedgångar, familjemys och en hel del där till. Ja just det två kaniner och en katt bor ju här också om du har missat det ;-)

  SvaraRadera
 11. Jag läser ju :)
  /Kram på Er!

  SvaraRadera
 12. Jag är tillfällig läsare, hittade hit för ett tag sedan, tappade bort Din blogg och har nu hittat tillbaka :)
  Du kan ju göra ett besök i min blogg så ser Du lite av mitt liv :)

  SvaraRadera
 13. Jag heter Lisbeth, har två nyligen utflugna ungar, bor i Göteborg med sambo och fyra hundar. Har inte jobbat på många år efter en trafikolycka, är en riktig Robocopmorsa efter att ha fått två sprillans nya höftleder i vintras. Har följt dig sedan barnen var riktigt små.
  Bloggar lite men är inte så bra på att skriva.
  www.bettans-place.blogspot.se
  Kram

  SvaraRadera
 14. Hej, jag hittade hit efter att ha googlat DW. Vi fick i vecka 17 inte bara chockbeskedet att vi väntade enäggstrillingar, en av dem hade tyvärr klassisk DW med avsaknad av vermis. Vi stände in oss en vecka och grät och googlade. Till slut tog vi det svåra beslutet om selektiv abort. Eftersom jag varken har mamma eller pappa till hjälp. Sambon enbart sin mamma. Nu har vi två piggelina tjejer hos oss. Naturligtvis finns mycket tankar om hur det kunnat vara, om alla tre varit friska. För oss var det rätt beslut i alla fall. Tycker det är jättekul, men också viktigt för mig personligen, att följa dina tjejer och se att det går så bra för dem <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sanna!
   Jag är glad att du hittade hit genom att söka på DW, det är ju en stor anledning till att jag bloggar. Jag hittade ju själv i stort sett ingen info alls om det när jag själv sökte.
   Det är ett jättetufft och svårt val man ställs inför och ingen kan säga vad som är rätt eller fel.
   Vi hade tur, det kunde ju, som du säkert vet, ha varit väldigt mycket värre än vad det är.
   Det svåra med DW är ju just det, att ingen kan tala om för blivande föräldrar hur situationen kommer att bli.
   Många kramar!

   Radera