Efter veckor av sjukdomar, organisering inför resa och sen resan till Genova har jag äntligen kommit igång med att göra veckomeny igen. Den här veckan ska vi äta:
Pasta med spenat
Couscous med kikärtor och tonfisk
Kyckling i paprikasås
Fiskfilé alla "Mugnaia"
Kycklingfile. Bild lånad från receptsidan cookaround
Det är så bra att göra veckomeny. Just nu är vi dåliga på det och kliar oss i huvudet lika mycket varje gång vi är i affären och ska handla. Kram Petra
Det är så bra att göra veckomeny. Just nu är vi dåliga på det och kliar oss i huvudet lika mycket varje gång vi är i affären och ska handla.
SvaraRaderaKram Petra
Låter inte fel alls :-) Här blir det en biff och bakad potatis.
SvaraRaderaTrevlig helg!
Veckomeny är alltid bra! Lät gott alltihopa:)
SvaraRaderaGod jul til dere !
SvaraRaderaVeckomenyer är toppen, det kör vi med också. Spar både tid och pengar.
SvaraRadera