fredag 29 maj 2015

Clara blir inlagd


Äntligen händer det något. Peppe ringde igen till reumatologen och nu hade han tydligen hittat faxet med bilderna och utlåtandet från ultraljudet. Sa att han var på väg att ringa oss.... (eller hur....)
Han vill lägga in Clara för att undersöka ytterligare var det onda och vätskan i lederna kommer ifrån. Det blir inte veckan som kommer men veckan därpå eftersom han är borta veckan som kommer.

Idag när jag hämtade på dagis gick hon verkligen dåligt. Liksom släpade ena foten efter sig... Ska verkligen bli skönt att få det här utrett ordentligt.

Jag har ringt runt och letat telefonnummer till läkarna som undersöker hennes hjärta. Jag har fått tag på rätt nummer men den läkaren var inte där idag...  Får försöka igen på måndag...

I helgen är det komunalval här i Giardini. Man kan rösta på söndag och på måndag och det är skolorna/dagis som används som vallokaler. Jag visst ju att skolan kommer att vara stängd på måndag, men jag blev lite chockad när Matildes lärare sa vi ses på torsdag...
Torsdag? Ja, på måndag är det val, på tisdag är det röd dag och på onsdag ska lokalerna saneras efter valet....
Hej och hå....


5 kommentarer:

 1. Skönt att det går framåt i alla fall och att ni vet att något är på gång nu för Claras del. Jobbigt att behöva vänta och stöta på varje gång ni blivit lovade svar dock.
  Sen kan jag inte låta bli att fnissa åt att lokalerna måste saneras efter valet...Fast jag kan samtidigt förstå varför. :)

  SvaraRadera
 2. Det är mycket med det jordiska minst sagt!
  Bilden är i alla fall alldeles underbar!

  SvaraRadera
 3. Men fy då! Håller tummarna att allt kommer att gå bra! Kram

  SvaraRadera
 4. Oj det var många dagar... Borde ju kunna städa tidigare kan man tycka... Skönt iaf att hon ska utredas ordentligt!!! Varma kramar

  SvaraRadera
 5. oj då flera lovdagar för barnen :)

  SvaraRadera