tisdag 26 maj 2015

Det regnar...


Strax innan barnen var färdiga på terapin öppnade sig himlen...  Självklart hade jag varken paraply  eller regnkläder med. Det var ju strålande sol när jag åkte och hämtade dom på dagis... Nåja, jag fick köra in på gården och en pappa hjälpte mig ner för trapporna så vi blev inte sååå blöta ändå.
När vi 5 minuter senare rullar in på gården här hemma var solen tillbaka. Nu är det dock jämngrått och ser ut att kunna fortsätta regna resten av eftermiddagen och kvällen.

Vi hade egentligen tänkt åka och handla hela familjen, men Clara sover fortfarande så jag åker själv.
Matilde har roat sig en bra stund med att spela på plattan för första gången. Jag laddade ner ett spel som heter Kapu forest som hon tycker är jättekul.

Claras lärare är fortfarande sjukskriven och kommer så att vara minst den här veckan ut. Det verkar som att Clara trivs med ersättaren så det är inget stort problem om än trist...

Matildes lärare hade bråttom när jag kom och hämtade henne. Hennes syster hade börjat få värkar redan. Så hon hade bokat ett tåg till Kalabrien (på fastlandet) klockan tolv för att vara med som stöd. Bebisen var beräknad till den 8 juni egentligen så det blev lite oplanerat. Troligen kommer hon därmed inte att vara på plats imorgon, men Matilde trivs så bra med dom andra lärarna i sin klass så det är absolut inget problem.
Säkert nyttigt för dom också att arbeta med andra vuxna ibland och inte alltid med samma person.2 kommentarer:

  1. Det kan aldrig skada med lite omväxling för det kan vara en nackdel om barnen knyts för hårt till en vuxen...

    SvaraRadera
  2. ja men visst är det härligt med omväxlande väder

    SvaraRadera