onsdag 20 maj 2015

Sommarpresent


Det här skolåret är snart slut, och eftersom jag är klassmamma i Matildes klass började jag fundera på presenter till lärarna. Jag tycker det känns trist att ge någon prydnadssak eller vas eller något, vem vet hur många lärarna redan har? Och när man aldrig varit hemma hos vederbörande är det ju lite svårt att veta vilka stilar som gillas...
Jag satte mig och kikade runt på etsy lite, där hittar man ofta fina, personaliserade grejer... Hittade den här tavlan som jag tyckte mycket om. Jag lade upp den i vår hemliga klass-grupp på fb och det verkar som att dom flesta mammorna också tycker att det är en bra present.
Nu letar jag efter något fint och personligt till Claras och  Matildes speciallärare, men har inte hittat något jag gillar i lagom prisklass ännu. Det finns många fina smycken med fina ord om lärare, men dom fick varsitt armband med livets träd i julas, så det känns ju lite tjatigt att ge ett smycke igen...

Clara verkar vara glad och nöjd när jag hämtar henne på dagis, så hon gillar nog vikarien som är med henne nu när Ida är sjuk. Det är ju på sätt och vis bra att Ida är borta. Det är nyttigt för Clara att vänja sig vid att vara med andra personer också, och inte bara Ida.6 kommentarer:

 1. ja inte lätt att hitta presenter till lärare :)

  SvaraRadera
 2. Den tavlan var ju jättebra! Så minns hon namnen även efter flera år. Svårt men den andra presenten... svenskt godis kanske? ;)

  SvaraRadera
 3. Det är väldigt svårt med presenter till lärare kan jag säga av egen erfarenhet! Man känner varandra men ändå inte. Ett år fick jag en ljuslykta som jag tyckte mycket om. Tavlan är väldigt fin!

  SvaraRadera
 4. Det var en riktigt fin tavla!

  SvaraRadera
 5. Det var en riktigt fin tavla!

  SvaraRadera