torsdag 4 juni 2015

Äntligen!


Äntligen är barnen tillbaka på dagis och jag sitter här med en kopp te och njuter av tystnaden :)
På köksbänken står en laddning myntasaft och droppar igenom filtreringen... Väntar med spänning på att jag ska kunna smaka. 
Igår var vi inne hela dagen, för det blåste halv storm... Det funkar inte jättebra faktiskt... Ont om tålamod var det gott om framåt kvällen... 

Jag har massor jag skulle behöva röja och städa efter 5 dagar hemma med barnen och en make som kommer hem lagom till middagen, men jag har verkligen ingen lust... Jag sitter nog kvar här en stund till ;)
Har en hel del ärenden som skulle behöva fixas också. Jag måste hitta ramar till lärarnas presenter, vi måste hitta bra sommarskor till barnen, vi  behöver skaffa nya bilstolar och jag skulle gärna vilja fylla på lite både i barnens och min egen sommargarderob... frågan är ju NÄR.... 


4 kommentarer:

 1. Ta det "sen", chilla idag och ladda batterierna!

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade hit via en annan blogg! Ser att du har fullt upp med två så söta töser! Hoppas att du hinner vila lite emellanåt. Är nyfiken på i vilken graviditetsvecka du födde dina tjejer? ..och så bor ni på Sicilien, dit vill jag så gärna åka! Älskar Italien och all den goda maten, såg att du hade lite recept på god mat...de recepten måste jag spara! Hoppas nu att ni snart får kontakt med läkarna angående de bekymmer ni har! kram :-)

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Ser nu att jag själv kan läsa om dina graviditeter!!! kram igen :-)

  SvaraRadera
 4. ja ibland räcker inte timmarna till

  SvaraRadera