tisdag 23 juni 2015

Bästa köpet?


Vattenbordet måste vara ett av dom bästa köpen vi gjort till tjejerna (förutom speglarna i bilen så att man ser deras ansikten när dom sitter i bilstolarna).
Clara tål ju inte värmen särskilt bra, så utan vattenlek kan hon bara vara ute till max 9 på morgonen. Leker vi med vatten så spelar det ju inte så stor roll hur varmt det är egentligen.  Jag märker att deras lek börjar utvecklas lite. Förut var det bara plaska plaska plaska tills det knappt fanns något vatten kvar, nu har särskilt Matilde börjat ta dit skålar och små kastruller som hon häller vatten emellan, och igår kom dom på det roliga med vattenkannorna.

Idag har vi gymnastik på förmiddagen, så det blir ingen utelek förrän till eftermiddagen. Dom smutsar ner sig rätt bra och det är en riktig cirkus att försöka få in dom inomhus... Det är lite jobbigt när man har en tid att passa, så idag får dom leka inne på förmiddagen, så hinner jag kanske få lite gjort här inne också ;)

Igår hade Matilde sin första blöjfria dag. Nu i början kör vi bara blöjfritt när vi är hemma, för hon säger inte till ännu när hon behöver gå... Gårdagens resultat blev: Toaletten 1 - Soffan 1 - Golvet 1
Vi får se om det blir fler poäng till toan idag ;) 


4 kommentarer:

 1. Fniss härliga du! Hoppas på mer poäng till toan i dag då ;-) Och vatten, vad är det för magiskt med det?! Det kan verkligen roa barn!!! Önskar er en fin dag <3 KRAM

  SvaraRadera
 2. Vattenlek brukar vara ett säkert kort när det gäller barn. Har man då så varmt som ni har det känns det ännu bättre på något vis. Lycka till med potträningen :-)

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt dom har. Vattenlek och barn är ju bara för härligt. Och jag håller tummar för fler poäng till toan ;)
  Kramar till er

  SvaraRadera