lördag 27 juni 2015

Matilde och havet


Igår eftermiddag var det så Matildes tur att ha strandpremiär. Den här gången åkte vi tillsammans med dom stora tvillingarna och deras mamma. Först åt vi glass och sen gick vi ner till lidon där den andra tvillingfamiljen har månadskort. Otroligt mycket mer bekvämt att vara på lidon än på den fria stranden. Rent och fint och sanden klistrar sig inte fast som på den andra stranden. Sen finns det duschar och kranar så att man kan skölja av sig sanden innan man sätter sig i bilen för att åka hem.
Det gick bättre än jag trott att ta med Matilde till stranden. Det var lite kallt i vattnet och den lilla magerkråkan började skallra tänder efter bara några minuter, så det blev inga långa stunder i vattnet, men hon var ganska nöjd att sitta och leka i sanden också. Särskilt som en av tvillingarna servade henne med vatten att blanda sanden med :)Det är ganska tröttsamt att leka på stranden. Lilla damen somnade innan vi ens hann servera middagen... Det är tur att hon dricker ur nappflaskan automatiskt även om hon sover ;)

Idag gör vi om samma lilla utflykt, fast med Clara, för när vi var på väg hem frågade dom stora tvillingarna: Kan vi ta med oss Clara imorgon? Snälla? :)


2 kommentarer:

  1. Å-hå sitta och sova. Drt skulle jag också kunna ibland:)
    Sötis!

    SvaraRadera
  2. härligt o se dem somna av att de har fått hålal igång under dagen.

    SvaraRadera