fredag 10 oktober 2008

Badrum och nya grannar

Här ska det bli ett nytt badrum. Ni anar inte hur skönt det ska bli att slippa gå ut och upp för en trappa för att komma till badrummet... fast det dröjer så klart ännu... Men idag var i alla fall muraren här och kollade och talade om vad vi behöver skaffa för att komma igång.. Alltid något...

Innanför väggen där stegen står ligger sovrummet...

.. och så har vi fått nya grannar... Vi bor i delen längst bort och grannarna bor i den rosa delen, med den stora terassen ovanför vårt blivande badrum... Jag har inte träffat dem så mycket ännu... men en sak har vi konstaterat, dem är ruskigt nyfikna....

6 kommentarer:

  1. det är så kul att se foton där du bor.. det är så härligt italienskt.. gött men en toa lite närmre. behövs väl me bebisen också.. ;-)

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare, riktigt kul att se bilder från där ni bor. Så mysigt! Är det lägenheter, flerfamiljshus... eller!? Hur många grannar har ni?

    SvaraRadera
  3. Det är en stor villa ( och i den bor grannarna) med "arbetarbostad" på sidan.. det är där vi bor :o) Vi har inte haft några grannar förut, förutom ägarinnan, men hon bor liksom i andra änden av odlingen, så det märker man inte av..

    SvaraRadera
  4. En helt ny upplevelse mao. Vet vet det kan bli riktigt mysigt med grannar : )

    SvaraRadera
  5. Det är väl så det är med grannar. Vi är nyfikna av oss. En del galet nyfikna, andra med mer dold nyfikenhet. En del skvallrar, i mina kvarter finns det ett par skvallerkärringar (den ena är en kille!)
    Knata upp och ner i trappa är bökigt. Blir säkert skönt med badrum på samma plan, speciellt med tanke på er framtiden.

    SvaraRadera
  6. Nyfikna huh? Det kan ju bli jobbigt..

    Hoppas det blir bra med badrummet! När kan det bli klart tror du?

    SvaraRadera