torsdag 8 januari 2009

Lite mera shopping...

Ett gosigt täcke med en stor kanin på framsidan och många små på baksidan...

Peppe valde det här setet med Nalle Puh (efter att ha sagt i en annan affär att han inte alls gillar babyblått... ;o)

.. och jag valde den här tröjan med tillhörande byxor. Nu får det vara slutshoppat... Nu har vi vad vi behöver av lite varmare kläder, så nu får man snällt vänta till slutet av mars/början av april.... Kanske... om man kan hålla fingrarna i styr....

6 kommentarer:

  1. Så fina babykläder du har skaffat. Och magen ser ju riktigt lovande ut! Nu kommer säkert allt att gå riktigt bra.

    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  2. så fina och söta så.. det svåra är väl att låta bli och köpa när det är sååå fina saker.

    SvaraRadera
  3. Åh, när jag ser de där söta och mjuka babykläderna blir jag varm i hjärtetrakten av mina egna minnen, med mina barn när de var små :-) Det finns så mycket fina babykläder, söta med gulliga tryck. Själva var vi skrockfulla och vågade inte köpa i förväg. Vilket fick mig att fara runt och skaffa en massa saker de där första lediga dagarna när dottern var född. Snö i massor och 20-30 grader kallt, mitten januari -87! Vilket gjorde inhandlandet småknepigt. Men härliga minnen poppar upp när jag ser dina inköpta kläder :-)

    SvaraRadera
  4. Erik, det förstår jag att det inte kan ha varit lätt att vara nybliven far under såna omständigheter! Jag kan nästan se det framför mig, lite småstressad och överlastad med påsar och paket halkandes runt i snön :o)

    SvaraRadera
  5. Åh, så söta grejer. Täcket var ju jätte sött.

    SvaraRadera
  6. Vilka söta kläder du hittar.
    Hemma i kalla Sverige är det svårt att hitta såna kläder. Att pappa inte kan röra vid plysch utan att få fnatt gör inte saken lättare.

    Grattis till kotten och lycka till!

    SvaraRadera