lördag 21 februari 2009

Magnolian slår snart ut



Idag har vi en riktigt härlig vårdag här på Sicilien. Solen skiner från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar och det är ganska så skön temperatur om än inte särskilt varmt... mer friskt..
Tvättmaskinen går på högvarv och här ska städas ordentligt, det har inte riktigt blivit något gjort på den fronten under veckan... men först ska jag nog ta en liten promenad tror jag... ;o)

Ikväll är det tredje delfinalen i melodifestivalen, jag har lyssnat på låtarna inne på svt´s hemsida (man får höra 1 minut), men det var ingen som föll direkt i smaken... Jag kommer nog ändå att titta på direktsändningen och vara med och "snacka" inne hos Jerry ikväll.

Hoppas solen skiner hos dig också!

12 kommentarer:

  1. "Ja visst gör det ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka?"

    Magnolia! Så vackert att det gör ont! Kan inte låta bli att tänka på Karin Boyes dikt. Fast hon såg det ur knopparnas perspektiv.
    Kram ☺

    SvaraRadera
  2. Här är det ingen sol som skiner men det känns varmare i luften. Vad härligt att se alla knoppar som är på väg :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. här skiner också solen faktiskt.. härligt.

    SvaraRadera
  4. Grattis till solskenet!!

    Magnolian är jättefin, man kan inte tänka sig vackrare.

    SvaraRadera
  5. Åhhhh vilka vackra bilder. Så skönt att ni äntligen har fått lite fint väder igen. Hoppas det håller i sig. Idag är det grått och trist väder här och det har snöat igen :o( Här kommer det dröja flera månader tills min magnolia kommer blomma :o( Orättvist :p
    Kramar Annika

    SvaraRadera
  6. Till och från visar sig solen idag! Men ännu långt till samma vårkänsla som du har på "arabön" Pysen ;-) Mycket knoppar! Vilken växtkraft :-)

    SvaraRadera
  7. Wow! Det måste vara fantastiskt att se! Vilka vackra bilder!
    Skönt att våren är på väg eller hur?
    Vi har också sol och runt +25 enligt termometern(kl.11). Lite kyla i luften skulle vi inte tacka nej till;)
    Ha en trevlig helg!
    Kram Ninni

    SvaraRadera
  8. Här stålar också solen idag och det värmde riktigt gott faktiskt. Jag och dottern kommer med sitta bänkade framför svenska melodifestivalen ikväll :)

    SvaraRadera
  9. Inte städat på hela veckan?! Är inte du hemmafru? ;-) (Bara skojar.)

    Jag är kluven när det gäller magnoliaträd. Det är ett vårtecken när de blommar och de är vackra då, men det blir så skräpigt och ser så tråkigt ut när de blommat över. Och blir halkigt på trottoarna av kronbladen.

    SvaraRadera
  10. Solen har skinit idag. Och du, jag tog kort på Christer och kramades med Tommy... hahaha... Någon har kort å det. Men jag kommer inte ihåg vem... asg... hahahaha

    SvaraRadera
  11. Wow, så vackert att det nästan gör ont. Längtar tills våren kommit lite närmare hit!

    Nina, Hjalmar och Selma

    SvaraRadera
  12. Solen skiner visserligen här, men långt är det till våren. Så undersköna blommor/knoppar. De "lovar" vår och sommar. Hoppet finns. ;o)

    SvaraRadera