tisdag 29 september 2009

Bra start på dagen!

Idag vaknade jag på fel sida tror jag... kände mig allmänt tjurig bara utan någon vettig anledning... Det gick snabbt över dock, för när jag slog på datorn såg jag att jag fått mail från Ingelalala som meddelade att jag har vunnit ett av de här supersöta halsbanden från HildestamDesign!! Dessutom skiner solen för första gången på nästan två veckor!! Enda smolket i bägaren är att jag ska till tandläkaren, men det är smällar man får ta...
I förra veckan hade vi ett riktigt oväder, vilket resulterade i ett jordras vid Letojanni som effektivt stängde av alla förbindelser mellan Giardini och Messina. Så vitt jag har förstått så är motorvägen fortfarande avstängd men det går att ta sig fram via den "vanliga" vägen och tågen ska visst vara igång igen också.

Jag har varit tyst ett bra tag nu, dels har jag haft ont om inspiration och dels grejjar jag med några projekt... Igår blev jag klar med fotoböckerna som tvillingarna ska få i födelsedagspresent och de ska bara kollas igenom en sista gång innan jag skickar iväg beställningen.

14 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Hur snyggt som helst.

  Hoppas vädret är lite bättre nu så ni kan ta er fram!

  SvaraRadera
 2. Så bra att du fick halsbanden!
  Det behövde du säkert.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Jag hade tänkt vara med i tävlingen men glömde självklart bort det.

  Roligt att du är tillbaka på banan igen, förresten. Jag måste ju ha något att läsa, och titta på, när jag vilar lite från jobbet.

  SvaraRadera
 4. Grattis, grattis!

  Det var väl en bra början på dagen. Du har varit lite osynlig här, men du har ju annat på gång som kanske lockar mer än bloggen.

  Ha en fin tisdag! /Ingrid

  SvaraRadera
 5. Grattis, vet du vad?
  Jag hade också vunnit idag. Hihi...
  Elelr igår var det nog. Jag blev superglad, men jag vann ett bokmärke.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Det finns sämre sätt att börja dagen på.
  Kram ☺

  SvaraRadera
 7. Gratis grattis :-) Det fòrtjànar du. Ska bli kul att tràffas imorgon.

  Kram H

  PS. Motorvàgen àr inte làngre helt avstàngd, men dàr raset var sà har de fortfarande bara en fil òppen pà vardera sida... Har filmat det hela, làgger upp det snart ;) DS.

  SvaraRadera
 8. Grattis, de är verkligen jättefina! Hoppas dagen fortsätter meg glada överraskningar och att det dåliga humöret helt försvinner! Kram!

  SvaraRadera
 9. Grattis, det var kul att just du vann :) Ngt annat du saknar härifrån Svedala när jag ändå skickar? :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Grattis, vilka fina halsband! =)
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 11. Ingela la la: Nejdå, du behöver inte skicka med något annat, det räcker så bra med det fina halsbandet :o) Skickade mail med adressen i morse, men det krånglade lite.. säg till om det inte har kommit fram.

  SvaraRadera
 12. Grattis, vad roligt och absolut ett bra sätt att börja dagen på. :)

  SvaraRadera
 13. Mailet har kommit fram! Jag har bara inte kunnat gå iväg idag för jag mår lite krassligt.. Jag hoppas att jag kan posta det imorgon, sen är det väl bara att hålla tummarna för att posten hos dig sköter sig :)

  SvaraRadera