Idag testade jag ett nytt recept, busenkelt, snabbt och hemskt gott, om än lite färglöst.
Jag hade nog föredragit pasta eller ris till istället för sallad som det stod i receptet, och för färgens skull slänger jag nog i någon grönsak nästa gång...
Jag hade nog föredragit pasta eller ris till istället för sallad som det stod i receptet, och för färgens skull slänger jag nog i någon grönsak nästa gång...

5 kycklingbröstfileér, skurna i bitar
matolja
1 msk hackad fransk dragon (det hade jag inte så jag tog oregano istället, det gick bra det med)
2.5 dl grädde
1 msk citronsaft
salt
vitpeppar
svartpeppar

Låt puttra 3-4 minuter och rör sedan ner citronsaften och smaka av med salt och svartpeppar.
Kycklingbröst är ju helt perfekt snabbmat. Jag brukar ha i röd o grön paprika och kanske lite brynt svamp också och så ris till, men jag är säker på att din gryta smakade jättegott. /Ingrid
SvaraRaderaJag har ett liknande recept men brukar pytsa i lite soja för att få färg. Själv är jag inte så förtjust i dragon utan väljer gärna basilika.
SvaraRaderaSer gott ut.. Man kan ju alltid göra sin egen variant med grönsaker för färg som du säger :-)
SvaraRaderaLåter supergott. Jag är hungrig som bara den just nu. Väntar på att gryta ska bli klar.
SvaraRaderaVad enkelt - och gott låter det med. Fast som du säger skulle det nog vara gott med t ex ris till!
SvaraRadera