torsdag 1 oktober 2009

Fullt upp

Det fina vädret höll inte i sig så länge, nu regnar det igen... Det är 25 grader och luftfuktigheten är så hög så man känner sig alldeles blöt i baken när man reser sig från soffan... Tur att det finns avfuktare på luftkonditioneringen så att man slipper lägga sig i en fuktig säng ikväll!
De senaste dagarna har jag haft fullt upp med både det ena och det andra. bland annat har jag jobbat med fotoböckerna (jag vann ju en fotobok i fototrissen för ett tag sedan) en hel del. Jag lyckades så klart strula till det en hel del, men tack vara otroligt fin service från företaget pixopolis som gör böckerna har vi nu via skype lyckats reda ut det jag ställde till med :o)

Det är lite klent med inspiration just nu... vet inte vad jag ska skriva om riktigt... Kom gärna med förslag, vad vill ni veta?

Snart kommer det en ny tävling med ett roligt pris, mer säger jag inte just nu, men håll utkik... :o)

11 kommentarer:

 1. Många bilder! Det vill vi ha!

  Gärna lite vardagsbilder - om jag får önska alltså. ;)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att höra att du är nöjd med pixopolis! När jag pratade med dem framhävde de just den personliga servicen som en av deras stora fördelar jämfört med andra leverantörer, så då är det extra kul att se att det inte bara var tomt prat. Själv har jag fortfarande inte kommit igång med boken jag ska göra, men det blir säkert vilken månad som helst... :)

  Du är så välkommen att hänga med i Tillbakablicken nästa månad! Jag tycker det är ett roligt sätt att minnas och hitta bilder man kanske glömt bort annars. Jag kommer köra det den första i varje månad.

  SvaraRadera
 3. En underbar bild! Som vanligt får jag väl säga :-)

  SvaraRadera
 4. Vilket eländigt väder ni har fått och enligt vad det såg ut på TV ikväll ska det hålla på så.

  Är det någon sorts klöver på ditt fina foto? Jag tycker det påminner om klöver som man har som krukväxt.

  /Ingrid

  SvaraRadera
 5. Ibland tryter fantasin... men skriv inget, lägg bara upp dina fina bilder. Det är också okey:)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar att lasa om allt du skriver men lite vardagsbilder ar alltid kul! :) Haller alltsa med Anna om det. Du kan ocksa alltid skriva om ditt liv som farmare! :D Kram!

  SvaraRadera
 7. Jag vill se bilder på hela växterna av de blommor som du tagit närbilder på (köttätaren och den bruna). Jag är nyfiken på vad det är för slags växter.

  SvaraRadera
 8. Ingrid: I natt har det då dundrat på ordentligt, men nu har det lugnat sig. Det är väldigt grått, men just nu regnar det i alla fall inte. Jag vet faktiskt inte vad det är för blomma, den växer i en övergiven och bortglömd kruka...

  Anna & Emmama: Hmm... vardagsbilder... på vad? Jag sitter ju antingen framför datorn eller så städar jag hahaha :o)

  Mamma: Köttätaren var det ju bild på förut... det är en rund kaktus, lite som en svärmorskudde... Jaja, jag får väl ta en bild på den där andra då...

  SvaraRadera
 9. Ja, jag skulle också vilja se lite bilder från citronodlingen, erat hus och kissarna... =)

  SvaraRadera
 10. Eva Henriksson2 oktober 2009 08:56

  Naturen runt dig är spännande för oss som mött första hårda frosten i natt. Jag hann ta in pelargonerna.......

  SvaraRadera
 11. Regn är ju skönt, men regn och värme är ingen vidare kombination :/
  Hoppas du ändå får en bra dag!

  SvaraRadera