tisdag 1 december 2009

Imorgon ska jag vara barnvakt....

Häromkvällen var jag hos väninnan och tvillingarna. Vi fick sällskap av en annan väninna och hennes son som är nästan precis ett år yngre än tvillingarna. Lillkillen var väldigt intresserad av tjejernas tallrikar (som han körde ner fingrarna i) och dricksmuggar... Undrar varför gräset alltid verkar vara grönare på andra sidan? ;o)
Imorgon ska jag vara barnvakt till tjejerna en stund på kvällen, ska bli intressant att se hur det går, det är nämligen första gången...

Posten här är ju verkligen ett kapitel för sig... Igår tog det mig nästan 2 timmar att få iväg 3 paket, visserligen till 3 olika länder, men hur svårt kan det vara? Jag har klagat en del på den sura posttanten, men hon är sjuk och vikarien är ännu värre... Man saknar inte kon förrän båset är tomt, eller vad brukar man säga? ;o)
Idag kom det en avi i brevlådan om 2 paket att avhämta på postkontoret från och med idag.. Tror ni att dom finns där?? Nej, det vore väl allt för smidigt.. Undrar hur många vändor till postkontoret det blir den här gången...

Jag jobbar på med butiken och idag fick jag lite lön för mödan, matbloggen Recept o Maten har nämligen skrivit ett jättefint inlägg om det lilla julpaketet! Stolt och glad som attan blev jag!
I butiksbloggen har vi dragit igång en adventskalender som kommer att innehålla erbjudanden, recept och små reportage.
En annan blogg som har adventskalender är Veckans Middag. Kika in där imorgon för en chans att vinna något gott från butiken... ;o)


7 kommentarer:

 1. Du kanske måste muta tanten lite för att hon ska ge dig bättre service...? ;-)

  SvaraRadera
 2. "Jag har klagat en del på den sura posttanten, men hon är sjuk och vikarien är ännu värre..."

  Skrattar så jag nästan får ont i magen :)) Så tragiskt men du skriver med glimten!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat tjejen! Stràck pà dig och var stolt :)

  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Lycka till ikväll!

  Och grattis till den fina recensionen - bra jobbat :)

  SvaraRadera
 5. Roligt att det gàr sà bra fòr dig. Synd att vi inte hunnit tràffats mer sedan sist, men jag bor ju kvar och du med sà jag hoppas att vi fàr fler tillfàllen.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att det går bra ikväll, du är kanske redan där förresten.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 7. Nämen gud så gott det låter... Karis lovord gör ju att man blir jättehungrig! Inte alls konstigt att det gick hem.
  Provar hudkrämen just nu. Verkar bra. Måste testa ett tag.

  SvaraRadera