onsdag 28 april 2010

Att bestämma sig

Igår var jag som ni säkert har sett en sväng till Riposto. Jag hade ett ärende till Giarre, så jag tog med mig kameran och hade egentligen tänkt att ta en promenad där, men kom sen ihåg att jag hade sett den där fiskmarknaden nere i Riposto så det fick bli en promenad där istället.

För ett tag sedan togs ett beslut här i huset, ett beslut som innebär att det finns mer tid till roliga saker, men mindre pengar i kassan. Det känns faktiskt otroligt skönt, det var en tung sten som föll.
Jag har länge velat åka in till Catania tidigt på morgonen och besöka den stora fiskmarknaden där, och nu blir det nog av snart.

Ultraljudsundersökningen jag var på för ett tag sedan visade att allting var normalt med livmoder och äggstockar, och läkaren som undersökte mig trodde att dom problem jag har då och då har med tarmarna att göra, så jag får gå tillbaka till husläkaren och höra vad hon säger...

Vi har börjat prata så smått om att vi snart måste ta ett beslut om vi vill försöka med en tredje graviditet eller inte... Vi blir ju inte yngre, så OM vi ska försöka igen börjar det bli dags... Båda är dock livrädda för att något ska hända igen....

8 kommentarer:

 1. Vilken tufft beslut att ta efter allt som ni gàtt igenom. Jag ònskar er all lycka och styrka.

  SvaraRadera
 2. Gulp, det är verkligen ett otroligt stort och svårt beslut ni har att ta ställning till. Jag skickar en stor kram och mycket styrka...

  SvaraRadera
 3. Ajdå, här kom det fram saker jag inte hade en susning om. Konstigt .. hade du ett liv innan du "träffade" mig ;). Jag håller alla tummar för att ni fortsätter att ta beslut som känns rätt och att det faller ut som ni önskar. Kram!

  SvaraRadera
 4. Livet är kinkigt ibland med SÅ oerhört svåra beslut som ert.
  Håller tummarna att ni kommer fram till ngt bra.
  Har kikat runt och njutit av alla fina foton. Håller på med projekt "intyga väninnorna att en resa till Sicilien nästa sommar är ett måste"!
  Ha det gott och njut av livet!

  SvaraRadera
 5. Vilket svårt beslut! Men jag vet vad jag hoppas på...

  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 6. Ja, det är verkligen ett väldigt stort och väldigt svårt beslut att ta. Önskar så att det fanns en garanti för att det skulle gå bra den tredje gången...
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hoppas du har en läkare nu som du känner förtroende för... Önskar dig all lycka vad du än väljer.

  SvaraRadera
 8. Ah, jag forstar att det ar ett nervost och stort beslut ni har fattat. Sjalv har vi forsokt i 2 ar, 3 hormonbehandlingar varav 2 ocksa var inseminationer och inget resultat. Min fertilitetsexpert misstankte endometrios trots att jag inte har nagra klassiska symptom och for ca en manad sedan blev jag tillhalsopererad. Det visade sig att lakaren hade ratt!! Om du har problem med tarmarna kan det bero pa endometrios men det kanske ni redan har kollat upp (tyvarr att det enda sattet att fa det bekraftat titthalsop da de ocksa tar bort det).
  Jag haller tummarna for er!!

  SvaraRadera