söndag 5 juni 2011

Minns ni...


...badrummet som vi började bygga när Nicholas låg i magen? Det blev ju aldrig färdigt eftersom ingen riktigt hade ork eller lust att ta tag i det efter det som hände...
Nu är det dags att ta tag i det igen. Det blev ju nästan färdigt. Det ska dras in vatten, kaklas, målas och sedan är det bara att sätta upp lampor och andra tillbehör. Sen ska det öppnas ett hål i väggen i sovrummet för dörren.

Vi har också funderat på att byta plats på köket/vardagsrummet och sovrummet eftersom sovrummet är dubbelt så stort. Det blir mycket arbete men samtidigt väldigt mycket mera praktiskt om vi nu blir fyra till vintern, eftersom den mesta delen av tiden spenderas i köket/vardagsrummet.

7 kommentarer:

  1. Heja! Hurra! Håller tummarna för renovering och utökning av familjen!

    SvaraRadera
  2. Ja, det blir toppen och praktiskt när ni får det klart! För det ska det väl bli denna gången :)

    SvaraRadera
  3. Håller alla tummar för er!!

    SvaraRadera
  4. Det låter som en mycket bra ide. Så praktiskt som möjligt och skönt att få till badrummet. När börjar Peppe med arbetet?

    SvaraRadera
  5. Om man inte har att göra kan man ju skaffa sig. ;0) Vore väl skönt att få badrummet färdigt, det är ju inte mycket kvar...

    SvaraRadera
  6. Det låter ju som ett bra projekt att ta tag i.
    Badrum kan ju vara otroligt praktiskt med så många bebisrumpor att torka ;)

    SvaraRadera
  7. Låter bra. Om hela projektet förverkligas får du ju dessutom ett "eget" kök och det är ju verkligen toppen, och färgerna kan rättas till i sovrummet! ;-)

    SvaraRadera