fredag 16 december 2011

Bangs julkort

När min pappa låg på sjukhuset i Bangkok adopterade jag en nalle från thailändska cancerfonden. Han fick heta Bang eftersom han kommer från Bangkok, och för att thailändska cancerfondens motto var "Knock out cancer".
När jag kom hem från Thailand startade jag fotografer för livet, en insamling till cancerfonden kopplad till en grupp fotografer, både proffs och amatörer.
Varje månad har vi ett nytt tema att fotografera på, och den som vill får jättegärna sätta in en slant till forskningen.

Man får jättegärna använda Bangs julkort och sprida det så mycket man orkar :o)

4 kommentarer:

 1. Du skulle ha en länkningsknapp direkt till dina inlägg här på bloggen, så skulle det vara überenkelt att föra vidare budskap!

  Ha det gott vännen!

  SvaraRadera
 2. Vero: Jag har försökt och försökt att få till det där men dom vill helt enkelt inte visa sig... :o(

  SvaraRadera
 3. Ett lovvärt initiativ. Min pappa dog på tok för ung av cancer och jag brukar stödja lite då och då. Även ett litet bidrag kan göra mycket och vi är många som berörs av denna sjukdom.

  SvaraRadera
 4. Jättefint julkort! Vi har skänkt en hel del till Cancerfonden i år, eftersom vi har haft tre nära släktingar som har dött i cancer, alldeles för unga, den yngsta bara 3 år. Det finns alldeles för mycket cancer i världen nu. Beror säkert på alla gifter vi får i oss med maten och genom luften!
  Kram Kim

  SvaraRadera