söndag 8 juli 2012

Konstiga regler...

På avdelningen som Clara ligger på har dom en del regler... En del av dom är ganska motsägelsefulla.. eller ja.. helt enkelt bara inte riktigt  genomtänkta...
Mamman blir inlagd tillsammans med barnet. Om det absolut inte går kan pappan få bli inlagd istället. (Enda anledningen till att Peppe fick byta av mig i natt är för att vi har ett separat rum).
Sjukhuset står för mat till EN person. Om barnet äter vanlig mat är maten tilll barnet. Om barnet inte äter riktig mat ännu (som i Claras fall) får mamman ta maten som serveras.
Mamman får inte lämna avdelningen.
Mat utifrån får INTE förtäras på avdelningen...

Nehe.. så om man har ett större barn, som äter vanlig mat... Vad ska då mamman leva av? Man får ingen mat från sjukhuset, men man får heller inte ta med mat utifrån?

9 kommentarer:

 1. Men herregud, detta är ju rena snurren!?!!!

  SvaraRadera
 2. *S* Men, i våra kära medelhavsländer (har bott i ett, länge) .. vem tar INTE med sig mat till sjukhuset? ...och kakor, och frukt, och lemonad .. och ... ja, listan är lång ;)
  Regler är till för att brytas? ;)

  SvaraRadera
 3. Hmm, kanske inte helt genomtänkt...

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att ni snart får hem lilla Clara igen, så att ni slipper de där krångliga reglerna.

  När jag bodde med Eva på sjukhuset i Taormina några dagar när Edoardo föddes, fick jag mat där, men det var nog egentligen emot reglerna.

  Egentligen skulle man sitta och sova, men Claudio tog dit en vilstol, som jag sov i på nätterna, fast det var också emot reglerna, så den fick vi gömma undan i en skrubb på nätterna så att läkaren inte skulle upptäcka den.

  Tala om regler.......

  SvaraRadera
  Svar
  1. På den här avdelningen finns det bäddfåtöljer... Clara sover i spjälsäng så jag har tur och får sova i vanlig säng.

   Radera
 5. Men så urbota korkade regler. Fast jag förmodar att det bara är att gilla läget. Hoppas att Clara hämtar sig snabbt.

  SvaraRadera
 6. Hur mår goa Clara idag?

  SvaraRadera