tisdag 31 juli 2012

Riktiga (nästan) skor!


Häromdagen lämnade jag Peppe hemma med barnen och åkte iväg för att kika på skor. Innan jag åkte mätte jag tjejernas fötter men hade inte så stort hopp om att hitta något eftersom deras fötter fortfarande är ganska små och dom flesta modellerna börjar från storlek 20. 

Jag vill gärna ha något till fötterna dock eftersom det ser lite bart ut när dom är finklädda att inte ha något på fötterna och dom fina skorna som Karin gjort är lite för varma just nu (men jag tror faktiskt att dom kommer att passa fortfarande till hösten).

I den gamla skoaffären hittade jag dock en modell som fanns från storlek 15! Jag fick hjälp med att mäta skorna och till Matilde var jag lite osäker om jag skulle ta 15 eller 16, för 15 verkade vara ganska precis. Det fick bli 16 och dom är lite stora, men då funkar dom även under hösten med en strumpa i ;o) Clara fick storlek 17 i sina.
Det är ingen "riktig" sko med sula, så dom är inte till för att börja gå i sen. 
Om inte tjejerna ser till att växa en bra bit innan dom börjar gå (det dröjer nog i och för sig) kommer dom att få gå barfota ;o)

5 kommentarer:

 1. Såna söta skor! Ska väl tro att tjejerna växer till sig tills det är dags att börja gå runt själva så de slipper gå barfota!

  SvaraRadera
 2. Så söta skor! Passar perfekt till små fina fötter.

  SvaraRadera
 3. Så söta de små skorna är!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättesöta små skor :)

  SvaraRadera
 5. Finns det ngt gosigare än bebisfötter? Och sen med små charmiga skor ... Fiiint!

  SvaraRadera