tisdag 31 juli 2012

Tuff natt...

Clara och Matilde för någon vecka sedan.

Natten har inte varit helt angenäm. Clara har vaknat många, många gånger för att hon inte kan andas genom näsan. Då är det bara att gå upp och utföra en föga poppis rengöring. Sen somnar hon om igen och sover gott i en timme eller två. (Och ja, jag är väl medveten om att det inte är alla förunnat att nästan alltid få sova hela natten med små barn. Vi är lite bortskämda där).

Matilde lider (eller njuter kanske är ett bättre ord) troligen av dövhet när hon sover för hon har inte vaknat en enda gång av Claras gallskrik ;o)

Det är svårt att dricka ur nappflaskan och att svälja den flytande medicinen men puré verkar gå bra att få ner så först fick hon päron spetsad med medicin och lite senare, när medicinen hunnit verka, så gick det bra att dricka lite mjölk ur nappflaskan också. Nu sover hon igen och kommer väl troligen att göra det i några timmar. Hon var ganska glad i alla fall nu på morgonen.

Jag hoppas verkligen att hon är tillräckligt frisk för att vi ska kunna åka till Catania för blodprover imorgon. Det var jättesvårt att få den tiden och det är ju ett ganska viktigt blodprov... (kontroll av bla vita blodkroppar, vilka ser till att vi har ett imunförsvar...).

Febern var i alla fall lägre idag på morgonen, bara cirka en halv grad mer än normaltemperaturen, och när jag  gav henne dropparna i örat skrek hon inte som hon gjorde igår kväll, så det finns hopp om att det går åt rätt håll.


3 kommentarer:

 1. Stackars liten . Hoppas hon kryar på sig snabbt .

  Ha en skön dag

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen inte lätt med sjuka barn när de är så små. Använder ni inte näsdroppar till henne?Hoppas det fortsätter gå på rätt håll så ni kommer iväg på provtagningen.

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en lugnare dag i alla fall! Matilde tyckte säkert det var helt onödigt att vakna, det var ju bara syrran som skrek...;0)

  SvaraRadera