tisdag 13 augusti 2013

Nästan klart!

Aah, nu är det nästan klart i sovrummet. Själva byggandet är klart nu. För er som inte vet så var sovrummet kök förut, och den väggen som köket satt på var inte vacker... Gammalt kakel, vattenledningar som sticker ut en liten bit, och inte verkar dom ha haft något vattenpass när dom byggde huset heller.. Så för att göra det lite enklare för oss har vi nu satt upp en gipsvägg framför den väggen, så att det blir jämt och rakt. Det hade blivit för mycket jobb att ta bort allt kakel och rör och även inmurade plankor och sen försöka få väggen rak...
Uppe under taket på en annan vägg gick dom gamla vattenledningarna som inte gick att ta bort, så dom har vi också byggt in med gips.
Nu är allt på plats och det är spacklat över skarvar och skruvhuvuden så nu ska det bara målas. Det blir på torsdag när Peppe ändå är ledig.
Efter det är det nästan tisdag igen och då kommer mina mostrar och en kusin och hälsar på oss i en vecka. Tjohooo! :)

4 kommentarer:

 1. Skönt att allt börjar bli färdigt! Och så roligt att få släktbesök också, verkligen något att se fram emot för dig. Har ni inte hunnit måla färdigt när de kommer kan de ju hjälpa till! ;-)

  SvaraRadera
 2. Måste vara skönt när det börjar bli klart. Visst kan planering mm vara kul men att få slå sig ner en stund och njuta av det klara är gott.
  Har läst "kapp" här hos dig. Blir inte tid till bloggande på sommaren men nu är jag tillbaka till vardagen. På gott och ont.
  Blir återigen så sugen att besöka din nya hemö. Står absolut på listan över önskeresor, men det är ju så många.......

  SvaraRadera
 3. Mycket jobb med renovering. Men så kul när det är klart.
  Förstår att du längtar efter dina besökare nu:)

  SvaraRadera