måndag 7 oktober 2013

2 dagar kvar

Nu är det två dagar kvar tills min morbror som varit här i 2 veckor åker hem. Så vitt jag vet är det sista besöket för i år. Känns lite trist, men så är det när man väljer att bosätta sig långt hemifrån.
Igår lämnade vi barnen och pappan hemma och åkte till en höstskördefest och kikade lite. Massor av god mat och fint hantverk. Självklart köpte vi med oss en hel del godsaker hem :)

Imorgon får vi lämna morbror ensam hemma på förmiddagen för tjejerna ska på kontroll i stan. Det är dags för EEG igen. I eftermiddag ska vi hämta ut provsvaren från blodproverna som vi tog förra veckan så att vi kan visa upp dom för doktorn.

Annars har vi inte hittat på så mycket. Vi har mest bara varit. Skönt det också. Vädret har iofs inte varit på topp dom senaste dagarna, men idag ser det ut att bli en fin dag igen.2 kommentarer:

  1. Att bara vara är skönt det med ibland...
    /Kram

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med besök av din morbror. Skönt att man kan ses en längre stund när man bor långt ifrån varandra så man hinner umgås rejält när man väl ses. Lycka till imorgon på EEG.

    SvaraRadera