lördag 20 september 2014

Lediga!


Ah, idag behöver vi inte ta oss någonstans. Underbart! :)
Igår när vi åkte till gymnastiken tog jag med mig singelvagnen och satte Clara i den. På så sätt behöver jag inte köra in på gården för att sedan gå ut och flytta ut bilen och sedan ta in den igen. Jag får ju ändå inte hjälp av personalen upp för trappan så...
Jag ville testa om jag kan ta hissen upp. Det är en liten hiss där ena sidan är öppen, så att väggen "rör" sig när man åker upp eller ner. Känns inte helt säkert med 2 långarmade, klåfingriga barn...
När vi var på väg in på gården så frågade en mamma som var på väg ut om hon skulle hjälpa mig, för hon hade hört att personalen inte fick hjälpa till längre.
på vägen ut testade vi dock hissen. Jag måste parkera vagnen så långt åt ena sidan det går och sen sätta Matilde ovanpå Clara, och själv tränga in mig mellan vagnen och panelen med knappar som sitter i precis lagom höjd. Såg även att det saknas en panel på ett ställe så att en massa sladdar blivit lätt åtkomliga.
Himla bra.... suck..
Eftersom dagis slutade 11 nu första veckan så åkte vi inte dit igår. Det hade bara blivit en knapp timme för dom att vara där och det kändes ju lite onödigt.

Idag har vi redan varit ute och lekt en sväng. Det är fortfarande ganska varmt ute så det gäller att passa på att "rasta" barnen innan det blir så varmt att Clara inte kan vara ute.

Annars är det mest att ta det lugnt och röja och städa i en lagom skön takt... Det man inte hinner idag hinner man en annan dag... det är mottot för dagen ;)3 kommentarer:

 1. Så är det och det som blir gjort blir gjort! Men vilken hiss! Att det är godkänt att den ser ut så. Mycket märkligt...

  Ha en fin lördag :-)

  SvaraRadera
 2. Skönt att ha en dag utan en massa planerat!

  SvaraRadera
 3. Härlig dag & ....Såå fantastiskt vackert foto på sötingarna ♡
  /Kram på Er!

  SvaraRadera