söndag 10 maj 2015

Shoppingdag

Idag vaknade den här lilla damen kl 5.40 pigg som en lärka....
Idag står det shopping på programmet. Ensam. Barn och make lämnas åt sitt öde i hemmet. SÅ skönt :)
Det är så bökigt att ha med sig dom där tre, dom bara gnäller och blir utråkade ;) Både jag och tjejerna behöver nytt till sommaren. Som vanligt finns det risk att det blir en massa till dom små och inte så mycket till mamman, varför blir det alltid så?

Solen skiner och det är redan 20 grader i skuggan så dom kommer säkert att roa sig ute och kanske leka med dom nya vattenleksakerna. Igår gick vi aldrig ut för det blåste nåt alldeles förfärligt. Fick till och med stänga balkongdörrarna för allt bara åkte omktring här inne.
Jag hann i alla fall vara ganska huslig igår. Gjorde en dryck på ingefära och citron och lagade potatisbullar med indiska smaker. Dom blev dock lite för starka för att barnen skulle få dom till middag... Det är inte alltid så lätt det där när man måste smaka av innan det är tillagat... Tyckte det var lagom innan men sen när jag stekt dom kändes så klart alla smaker mer...

8 kommentarer:

 1. Vad kul att du är tillbaka på bloggen :)
  Visst är det kul att shoppa men som du säger blir det ofta för lite till mamman. Hoppas dock att du hittade lite i alla fall.
  Kram

  SvaraRadera
 2. shopping kan va trevligt o det där kommer man ihåg först barnen sen ev hittade man något själv. Kryddor kan vara lite förädiska ibland men man kan vänja barnen med att äta lite starkare :)

  SvaraRadera
 3. Ojoj, inga lyxiga långa sovmorgnar för din del!
  Lycka till med din shopping!

  SvaraRadera
 4. Då önskar jag dig en riktigt härligt shoppingdag i lugn och ro. Det är verkligen lyxigt att få lite egentid!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Låter härligt med 20 grader i skuggan! :)

  SvaraRadera
 6. Lycka till med dagens shopping. Kan förstå att det är skönt att fixa den på egen hans!

  SvaraRadera
 7. Hoppas du hade en härligt shoppingdag i lugn och ro.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Åhh så underbart att få shoppa själv! Utan man och barn ... bara strosa runt själv. Försökte mig på att shoppa tillsammans med dom två minsta i helgen. Det gick. Men det blir lätt stressigt ;)

  Ha en fin tisdag <3
  Kram

  SvaraRadera