söndag 7 juni 2015

Lite att fixa med...


På tisdag ska ju Clara läggas in på sjukhuset. Det är en hel del att fixa med innan dess och jag hoppas få det mesta gjort idag när maken är hemma.
Här räcker det liksom inte med att man har med sig kläder och tandborste... Nej, man måste ha med sig eget av i stort sett allt. Dricksvatten, toapapper, mat, blöjor.... När ett barn är inlagt på sjukhuset så serveras bara mat till en person. Antingen barnet eller föräldern. I den byggnaden där alla barnavdelningar ligger finns inte ens ett litet cafe, bara automater med godis, chips och läsk...
Förut var  det ju inget problem, när Clara var mindre för då åt hon ju mest välling och jag eller Peppe kunde lugnt äta måltiderna som serverades.... Men så är det ju inte längre.
Kan säga att pizzeriorna som har hemkörning i närheten går ganska bra ;)

Jag måste göra klart presenterna till lärarna för det verkar som att avslutningsfesterna för båda klasserna kommer att vara när vi är på sjukhuset och jag har massor av tvätt och städning att fixa med... Sen måste vi åka och handla så att vi har allt vi behöver ha med oss... Mellanmål serveras tex inte så det måste vi också ha med oss...

Kanske bäst att sätta lite fart...
Ha en skön söndag!1 kommentar:

  1. Håller tummarna att allt går bra! Å så inser man hur bortskämda man är här hemma då mycket av allt runtomkring tas förgivet... KRAM!

    SvaraRadera