tisdag 21 juli 2015

Dag efter dag

Dag efter dag passerar, även om en dag just nu känns lång som en vecka ungefär... 3 gånger i veckan kommer maken hem först vid 18.00 - 18.30 på kvällen.
I  söndags morse åkte vi i alla fall till stranden några timmar på morgonen hela familjen. Det blåste en del och var rätt höga vågor. Clara skrattade så hon kiknade och Matilde badade med lite skräckblandad förtjusning. Det märks att vi är i högsäsong nu. Redan när vi åkte hem vid elva hade lidon slut på solsängar och parasoller. Massor av trafik och svårt att hitta parkering...
I mataffären tar varorna slut, precis som alla andra år... Man frågar sig ju lite stillsamt om det kommer som en överraskning för inköparen att antalet kunder ökar med 2000% i juli och augusti?

Nu är det mindre än en månad kvar tills moster med familj kommer och vad vi längtar! Vi har bokat solstolar och parasoller för hela veckan, så det blir nog mycket bad :)

2 kommentarer:

  1. Det är onekligen lite märkligt att man inte anpassar efter den årliga turisttillströmningen. Kan knappast komma som någon överraskning precis...

    Ha en bra tisdag!

    SvaraRadera
  2. Det låter nästan som Gotland just nu. Min granne beklagade sig över att det varken finns parkeringsplatser eller ett bord på fiket, men på stranden är det nog gott om plats denna usla sommar.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera