söndag 8 februari 2009

Exceptionellt bra...

I fredags var det dags för undersökning igen, den här gången ett särskilt hjärt-ultraljud... Jag var lite skeptisk till nödvändigheten av den här undersökningen, eftersom det redan tidigare konstaterats att hjärtat har fyra kamrar och vår läkare alltid kontrollerar hjärtrytmen och lyssnar på hjärtljudet... Men specialistläkaren som gjorde undersökningen förklarade att blodcirkulationen fungerar på ett sätt när bebisen är i magen och lungorna inte tagits i bruk ännu, och på ett annat sätt så fort bebisen tar sina första andetag, och att det då kan uppstå ett akut hjärtfel..
Undersökningen gick bra och vi fick höra att Nicholas mår exceptionellt bra!


Enligt "Vi föräldrars" stora babyastro är bebisar på olika vis beroende på i vilket tecken de är födda i. Nicholas blir en oxe om han inte väljer att titta ut några veckor för tidigt och så här står det om bebis-oxar:

OXEN (21 april – 21 maj)

”Alltid redo för nästa måltid”

En oxe sitter där du satt honom, så den här bebisen vet du var du har. Han har anspråkslösa krav, vill att allt ska gå på rutin från första början. Mat på bestämda tider, ja, mycket mat…
Oxen är sådan att han ser mat som en av livets höjdpunkter och därav följer att han alltid måste säkra tillförseln.
Det betyder att det är en riktigt girig och glupsk krabat som äter tills han blir mätt, men sen fortsätter äta för att vara säker på att hålla sig mätt ett bra tag. Man vet ju aldrig när nästa måltid kommer. När han blir lite större kommer ni därför att hitta allehanda mögliga matrester i skåp och lådor som oxen har sparat för framtida behov.
Mycket praktiskt, helt i linje med oxens natur. Han är också en konservativ liten person, så försök inte lura på honom några nymodigheter i stil med designade blöjor, det skulle han tycka var bortkastade pengar.

Jag är inte riktigt säker på att det stämmer... jag är också oxe, och om jag inte har fel för mig var jag periodare när det gällde maten.. ibland åt jag nästan inget alls och ibland åt jag för tre...

Återstår att se... ;o)

4 kommentarer:

  1. Du har helt rätt, det är ingenting som stämmer av det där. Man visste sällan vad du hittade på.

    SvaraRadera
  2. det där med astro får man ju tro som man vill.. jag tycker det är kul att läsa men tänker inte mycket om det.. men får väl se om det stämmer.. :)

    SvaraRadera
  3. Va skönt att höra att han mår så bra. :o)
    Skall bli spånnande att höra vad för "kvalisort" han kommer att ha på personligheten sedan då. :o)

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att allt är ok! Det ska bli kul att höra om horoskopet stämmer :)

    Kramar

    SvaraRadera