- Tvätta och skiva auberginen i cirka 1 cm tjocka skivor.
- Salta rikligt på båda sidor och lägg i ett durkslag eller liknande. Låt ligga minst 1 timme.
- Skölj av ordentligt och torka skivorna.
- Vänd i ägg och ströbröd (gärna med blandat med lite goda kryddor) och stek i stekpanna.
Här äter vi sådana också, och ringlar honung över vid serveringen. Jättegott!
SvaraRaderaLåter gott! Är det som tillbehör till kötträtter, eller är det en egen rätt?
SvaraRaderaTillbehör :o)
RaderaSom jag trodde alltså! :)
RaderaSå gott, så gott!
SvaraRaderaSå gott det låter!
SvaraRaderaAntar att ni steker i olivolja?
SvaraRaderaStämmer bra det.
RaderaGott, gott!
SvaraRaderaVisst är det gott! Här hemma kan man ju hitta aubergine till bra pris så här års.
SvaraRaderaMå så gott!
Mm, så gott det ser ut! Vad brukar du ha för kryddor?
SvaraRaderaDet låter gott....måste jag absolut prova. Tack för recept!
SvaraRadera