söndag 16 november 2014

Jobbig vecka


Det har varit en jobbig vecka. Clara har varit sjuk vilket skapar problem med logistiken, Matilde har varit mer upprorisk än vanligt och jag har 1000 saker på att-göra-listan som jag inte hinner med...

Barnens faster har fått komma hit på morgonen och passa Clara medans jag tagit Matilde till dagis och jag har fått hämta Matilde tidigare, för att det inte gick att lösa med barnvakt den tiden som dagis slutar.

En massa olika irritationsmoment, om än små, gör att man till slut bara känner sig trött och inte orkar ta tag i något alls... Som att man vid hämtning dagen innan får  reda på att dagis dagen efter öppnar först kl 11 eller att stället där man köper trängingsoverallerna till skolan verkar ha öppet lite när dom känner för det...

Nåja, nu är alla friska och saker och ting brukar ju flyta på smidigare då. Idag ska vi åka till ett köpcenter och fixa lite födelsedagspresenter eftersom vi är bjudna på kalas på onsdag.3 kommentarer:

  1. Ja, fy, det där med logistiken ställer ofta till bekymmer. Skönt att du har någon som kan hjälpa ibland iaf. Hoppas kommande vecka blir lite lättare och att barnen håller sig friska och glada ett tag nu!

    SvaraRadera
  2. Håller verkligen tummarna att det blir en bättre vecka den kommande veckan <3 Här har ännu inget bagage dykt upp till min förargelse... KRAM!

    SvaraRadera
  3. Förstår att det blir lite mycket med allt men skönt att det har vänt nu i alla fall. nu hoppas vi att alla håller sig friska :)

    SvaraRadera