fredag 19 juni 2015

Ett litet besök


Idag har vi gymnastik kl 9.30 Efter det åker vi  och hälsar på barnens speciallärare på dagis eftersom deras små presenter äntligen har kommit.
Clara är fortfarande lite snuvig och själv känner jag mig lite överkörd efter besöket hos tandläkaren igår, men det går väl snart över.

För cirka en månad sedan lämnade jag in min telefon på lagning. När jag tog fram den gamla smartphonen för att använda under tiden så upptäckte vi att även den var lite krasslig, så den blev också inlämnad. Sedan dess har jag använt en sån där stenålderstelefon som man bara kan ringa med...  Igår kom i alla fall den gamla smartphonen tillbaka, men när jag skulle ta ett foto upptäckte jag att den nog inte mår riktigt bra ändå... Hur jag än håller telefonen visas det jag vill fota horisontellt, när jag trycker på avtryckaren blir skärmen helt randig och sedan kommer fotot upp. På rätt håll... hmm...
Nåja, det får vara så tills den andra telefonen kommer tillbaka...

Det blir inget midsommarfirande för oss i år. Barnen har ändå inte kommit till det stadiet att dom riktigt förstår och dom flesta svenska vännerna är antingen hemma i Sverige eller så jobbar dom.
Vi får se, nästa år kanske jag bjuder in lite italienska vänner och bjuder på sill :)

Ha det så mysigt idag, jag håller tummarna att vädret håller sig i skinnet!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni fr en trevlig midsommarhelg
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter spännande med mobilfotograferingen! Får hoppas att bilderna i alla fall blir på de motiv du tänkt dig och inte på något annat. ;-)

    SvaraRadera