fredag 19 juni 2015

Konstverk!

Matilde och Clara med sina speciallärare.
 Efter gymnastiken imorse åkte vi till skolan för att hämta barnens arbeten som dom gjort under året, samt Matildes ryggsäck som vi glömde kvar efter festen i tisdags. Skolan var verkligen öde... Bara speciallärarna, en annan lärare och vaktmästaren var där... Fast barnen tyckte det var kul att leka en stund :)

Konstverket "Vår" av Clara och hennes lärare.

Underbar klänning som Clara fick av sin lärare.

Claras samlade verk. Uppe till höger hennes arbetsbok.

Matildes samlade verk. Uppe till vänster hennes arbetsbok.

10 kommentarer:

 1. Jag tycker att det verkar som om era småtöser blir väldigt väl omhändertagna på alla sätt och vis. Vi svenskar tror oss ju veta och vara bäst på allting, men den kärlek om omtanke som flickorna verkar få från sina lärare känns verkligen värmande.
  Ha nu en trevlig midsommar, även om ni inte firar den!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Mycket skoj de verkar få hålla på med och så fantastiskt att få presenter av sina lärare också! Jättesöt klänning!

  SvaraRadera
 3. Så fint och jag blir helt rörd när jag ser detta, tänker liksom på er resa och hur underbart det är att det blev så här positivt! Att allt det tuffa ni gått igenom slutade med dessa två underverk till tjejer!! Härligt att se att de verkar göra intryck på alla i sin omgivning dessutom :)

  Hoppas ni får en härlig sommar! Om du kommer på bra aktiviteter att underhålla dem med så dela gärna i bloggen. Jag ska hem till Sverige en månad med mina busfrön (3,5 år och 16 mån) och efter tre dagar med båda hemma har jag insett att enda sättet att de håller sams är att alltid ligga steget före med nya aktiviteter och vara delaktig i leken.. Så fort jag vänder ryggen till börjar de krångla, lillen drar syrran i håret och det blir gråt och skrik.. Men de stunder då de kramas och pussas gör ju att man glömmer det jobbiga fort. Och det faktum att båda somnar vid 19 :)

  Mvh, C

  SvaraRadera
 4. Fina bilder på tjejerna. Hoppas ni får en härlig sommar. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Vad fina grejer barnen gjort, det ser riktigt avancerat ut ju! Och den där klänningen var ju bara sååå söt.

  SvaraRadera
 6. Visst är det roligt att få se allt vad barnen gör. Fina grejer tjejerna gjort. Och fin bild på flickorna med sina fröknar.
  Ha en skön lördagkväll.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Ömsesidigt givande minst sagt!

  SvaraRadera
 8. Vilken ljuvlig bild - och så mycket fint barnen gjort under året. Alltid kul att få hem.

  SvaraRadera