måndag 28 juni 2010

Helgen som gick...

I lördags åkte vi till Alí Terme för att lyssna på I Beddi. Konserten skulle börja klockan nio och när vi kom fram strax innan fanns det bara en enda person på torget... Ljud- och ljusteknikern..
eftersom vi inte hade ätit ännu började vi leta efter ett ställe där vi kunde göra det... Det var lättare sagt än gjort, men till slut hittade vi ett ställe som hade "tavola calda" (pizzabitar, arancini och liknande. Snabbmat skulle man kunna säga).
För att komma till Alí Terme åkte vi igenom byarna Roccalumera och Nizza di Sicilia... Alla tre riktigt sömniga små byar. Jag blev förvånad, för även i dom minsta byarna brukar man se en hel del folk ute en sommarkväll och det jag mest funderade över var att det inte verkade finnas nånting alls i dessa byar... Barer, restauranger och butiker... totalt dött verkade det vara...

Davide

Pier Paolo

Mimí

Igår hände inte så mycket.. Lite grejande i trädgården och den sedvanliga lunchen hos svärmor...
Och så blev jag godkänd som ledare för Worldwide photo walk i Catania också. Så om du är i närheten är det bara att hänga på. Tipsa gärna om du känner någon här på ön som skulle vara intresserad av att vara med ;o)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar